Skip to content

Maatwerk voor de verwerkende industrie

In 1956 als klein familiebedrijf begonnen en na 65 jaar uitgegroeid tot een grote speler in de internationale vleeswarenindustrie. Met meer dan 175 medewerkers verwerken we in 20.000 m2 hypermoderne productieruimtes wekelijks ruim 400 ton aan ham en bacon producten met als specialisatie maatwerk voor de verwerkende industrie.

De samenstelling, smaak, vorm en verpakking van onze producten stemmen we volledig af op de behoeften van de klant. In nauwe samenwerking met elkaar trachten we een zo goed mogelijk antwoord te geven op diverse ontwikkelingen in de markt.

Certificeringen en voedselveiligheid

In de hypermoderne fabriek in Sassenheim worden onze producten vervaardigd met behulp van productieprocessen die voldoen aan uitzonderlijk strenge criteria op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Een veilig en consistent product is onze nummer één prioriteit. Door middel van het kwaliteitsborgingssysteem, dat BRC en IFS gecertificeerd is, worden onze bedrijfsprocessen beheerst en de voedselveiligheid gewaarborgd. Onze toeleveranciers zijn streng geselecteerd op kennis, expertise en betrouwbaarheid. De achtergrond en oorsprong van onze grondstoffen is volledig transparant door middel van traceerbaarheid.

60 jaar ervaring

De vele jaren ervaring zorgen ervoor dat onze klanten het meest geschikte product voor elke toepassing geboden krijgen. Onze ervaren medewerkers beschikken over de nodige kennis en expertise en streven voortdurend naar flexibiliteit en klanttevredenheid.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo:

Facts & Figures

0
FTE
0
ton per week
0
familiebedrijf sinds
0
+
exportlanden wereldwijd
0
productieruimte
0
%
focus op voedselveiligheid
Neem contact met ons op
Back To Top