skip to Main Content

Het productieproces bij VAN DER MEY kenmerkt zich door 3 hoofdgebieden.

  1. Het maken van ham of bacon als basisproduct;
  2. Het machinaal portioneren van het basisproduct in de door de klant gevraagde snit en hoeveelheid;
  3. Het gereedmaken van bestellingen en verzendklaar maken van de orders voor transport.

Voor het machinaal portioneren van het basisproduct zoeken wij nieuwe collega’s die;

  • een voorkeur hebben voor het machinaal portioneren van het basisproduct in de door de klant gevraagde snit;
  • het belang van hygiënisch en voedselveilig werken hoog in het vaandel hebben staan;
  • gedisciplineerd, nauwkeurig en oplettend kunnen werken;
  • samen met collega’s aan de snijlijn en de lijnoperator een fantastisch eindproduct maakt;
  • wil weten in welke grote nationale en internationale merken de geportioneerde producten terug te vinden zijn;
  • van gevarieerd werken houden om zoveel mogelijk ervaring op te doen;
  • het juist fijn vinden om alleen dagdiensten te werken, maar zeker geen avond, nacht of weekenddiensten;
  • het niet erg vinden om soms de wekker vroeg te zetten om 06:00uur te beginnen en weer bijtijds huiswaarts kan gaan;
  • 36 uur per week werken voldoende vindt om nog voldoende vrije tijd over te houden voor leuke privé zaken.

zoek jij soms een leuke job met leuke collega’s bij een werkgever die;

  • je baanzekerheid in het vooruitzicht kan stellen;
  • en in toenemende mate een groei doormaakt;

en zoek jij dan ook een familiebedrijf waarbij;

  • een no nonsense mentaliteit heerst;
  • ook van een feestje wordt gehouden;
  •  je wat kan leren en ook wat van jou kan leren?

Informatie of solliciteren?

Neem voor informatie telefonisch of per mail contact op met John Spaan, P&O adviseur van der Ham en Bacon Company

Sollicitaties kun je doen door een mail te sturen naar: jspaan@vdmey.nl

 

 

Back To Top