skip to Main Content

Het productieproces bij VAN DER MEY kenmerkt zich door 3 hoofdgebieden.

  1. Het maken van ham of bacon als basisproduct;
  2. Het machinaal portioneren van het basisproduct in de door de klant gevraagde snit en hoeveelheid;
  3. Het gereedmaken van bestellingen en verzendklaar maken van de orders voor transport.

Voor het maken van ham en bacon als basisproduct zoeken wij collega’s die;

  • een voorkeur hebben voor het machinaal maken van producten voor de verwerkende industrie;
  • het belang van hygiënisch en voedselveilig werken, hoog in het vaandel hebben staan;
  • het fantastisch vinden met grote machines en installaties te mogen werken;
  • van gevarieerd werken houden om zoveel mogelijk ervaring op te doen;
  • het ook fijn vinden om alleen dagdiensten te werken en dus geen avond, nacht of weekenddiensten;
  • het niet erg vindt om om 06:00uur te beginnen en weer bijtijds huiswaarts kan gaan;
  • 36 uur per week werken voldoende vindt om nog voldoende vrije tijd over te houden voor leuke privé zaken.

zoek jij soms een leuke job met leuke collega’s bij een werkgever die;

  • je baanzekerheid in het vooruitzicht kan stellen;
  • in toenemende mate een groei doormaakt;

  en zoek jij dan ook een familiebedrijf waarbij;

  •  een no nonsense mentaliteit heerst;
  • ook van een feestje wordt gehouden;
  • je wat kan leren en het bedrijf ook van jou wat kan leren?

Informatie of solliciteren?

Neem voor informatie telefonisch of per mail contact op met John Spaan, P&O adviseur van der Ham en Bacon Company

Sollicitaties kun je doen door een mail te sturen naar: jspaan@vdmey.nl

 

 

Back To Top