Skip to content

Het bereiden van hoge kwaliteit bacon is Gemakkelijk, Consistent en Snel.

Deze bacon is voorgesneden op een vaste dikte, zodat u uw klant een consistent en hoogwaardig product kan serveren zonder het voorbereidende werk. Het is handig uitgelegd op ovenbestendig papier, zodat het eenvoudig in de oven of op de grill kan worden gelegd om de bacon te verwarmen en snel uit te kunnen serveren.

De Lay-out Bacon is ontstaan vanuit de behoefte om snel bacon in grote hoeveelheden te bakken met een consistente hoge kwaliteit. Dit product maakt de bereiding van bacon namelijk:

Gemakkelijk, simpel over te brengen vanuit de verpakking op bakplaten.
Consistent, elk plakje is perfect gebakken.
Snel, klaar in slechts 10+ minuten.

De gelaagde Bacon verhoogt de efficiëntie en verkort de bereidingstijd.

We snijden een vast aantal van 8 á 9 plakken per laag, ieder met ongeveer hetzelfde gewicht. Deze plakken bacon zijn na een aantal minuten op de grill of in de oven heerlijk krokant en klaar om geserveerd te worden.

Deze video laat zien hoe het werkt:

Certificering en voedselveiligheid.

We produceren onze producten in de hypermoderne fabriek in Sassenheim met productieprocessen die voldoen aan de uitzonderlijk strenge hygiëne- en voedselveiligheidsnormen. Onze eerste prioriteit is een veilig en consistent product. De BRC en IFS gecertificeerde kwaliteitsmanagementsystemen zijn geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat onze bedrijfsprocessen correct worden beheerd en dat de voedselveiligheid wordt gegarandeerd.

Over VAN DER MEY

VAN DER MEY is begonnen als een klein familiebedrijf in 1956 en is in 65 jaar uitgegroeid tot een grote speler in de internationale vleesverwerkende industrie. Met meer dan 175 medewerkers, 20.000 vierkante meter hypermoderne productieruimten, hebben we een capaciteit van meer dan 400 ton ham- en baconproducten per week.

Meer lezen

Geïnteresseerd?

Laat het ons weten als u een specificatie, productfoto’s of meer informatie wilt ontvangen. Mocht u een sample willen ontvangen van de Lay-out Bacon, dan kunt u ons bellen op +31 252 241 800 of een e-mail sturen naar info@vdmey.nl. Maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar van 7.30 uur tot 17.00 uur.

Meer informatie
Back To Top