skip to Main Content

Altijd al Mercedes willen rijden? Dan is dit je kans.  In verband met toenemende drukte zijn wij op zoek naar een  chauffeur.

Op de afdeling Logistiek worden de activiteiten uitgevoerd die aan het eind van het productieproces plaatsvinden, namelijk het transport klaarmaken van producten voor vervoer naar onze klanten. De producten worden verzameld aan de hand van paklijsten en in kratten gedaan. De kratten worden per levering op pallets geplaatst en op route klaargezet voor transport naar onze afnemers. Het is daarna aan onze chauffeurs om de leveringen op tijd af te leveren bij onze relaties en in perfecte conditie (gekoeld) en uiteraard in overeenstemming met de bijbehorende paklijsten.

Onze chauffeurs rijden alleen in het binnenland. Leveringen aan onze buitenlandse afnemers worden gedaan door externe partijen.

VAN DER MEY levert de producten af over heel Nederland. In principe hebben onze chauffeurs een eigen wijk, maar door drukte, beladingsgraad en uiteraard vakanties en vrije dagen kan dat afwijken. Meestal ga je de weg op vanaf een uur of 6 in de ochtend.
Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor alles wat plaats vindt tussen het moment dat je wagen wordt geladen en weer gelost terug is. Onze chauffeurs zijn het visitekaartje van ons bedrijf en vertegenwoordigen VAN DER MEY bij elke zakelijke relatie waar wordt geladen en/of gelost.
Uiteraard ben je in het bezit van een rijbewijs C met Code 95 en een heftruckcertificaat en woonachtig binnen een straal van 20 kilometer van Sassenheim.

Naast een prima werksfeer bieden wij je,

  • Een marktconform salaris,
  • 24 vakantie- vrije dagen,
  • Goede pensioenregeling,
  • 36-urige werkweek,
  • Actieve personeelsvereniging met gezellige bedrijfsuitjes,
  •  De intentie te komen tot een vast dienstverband.

Informatie of solliciteren?

Neem voor informatie telefonisch of per mail contact op met John Spaan, P&O adviseur van der Ham en Bacon Company

Sollicitaties kun je doen door een mail te sturen naar: jspaan@vdmey.nl

Acquisities naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld. 

Back To Top